tirsdag den 3. juli 2012

Trøje til mor

En gang for længe længe siden ønskede min mor sig en sort strik-trøje, og vi fandt mønster og fik købt garn. Ingen problemer der. Trøjen blev også strikket, uden problemer.

Men så blev min mor flyttet fra kørestolen over i sengen, og aftalen blev, at trøjen skulle færdigmonteres når hun kom ud af sengen igen. Og så er tiden ellers bare gået siden. Det er nu 4 år siden min mor blev sengeliggende, og trøjen er først blevet monteret færdig her i weekenden. Pinligt.

Ikke desto mindre, så tror jeg ikke, at jeg tidligere har strikket en trøje, hvor alle dele bare har passet så perfekt sammen. Det var en ren fornøjelse at sy ærmegab og ærmer sammen, hvor der ikke var noget, som skulle tilpasses undervejs.

 Billede af trøjen liggende på græsplænen inden vask.
Nærbillede af hulmønster.

Nu mangler der bare 10 små knapper - de skal udvælges i samarbejde med min mor selvfølgelig.

Nu har jeg ikke flere ufærdige projekter til at ligge - er klar til skøn pigekjole :-)

Og hvis du tænker, jamen hvad med det der 70'er inspirerede du startede op på i sidste uge, så følger indlæg i morgen.

6 kommentarer:

 1. Årh hvor er den fin. Er spændt på at se hvad i vælger af knapper - om de skal være traditionelt diskrete eller oppe-i-tiden-pang... eller måske en mellemting.
  Så sejt at du har afsluttet alle liggende projekter. Det må være virkelig mærkeligt. Er du inde i en stime? Heller ingen bøger du er i gang med for tiden. Mon det smitter?

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi er blevet enige om sølv blomster knapper, de er på lager :-)

   Det er vildt underligt ikke at have noget til at ligge og drille, men lur mig om der ikke snart kommer lidt af det igen...

   Satser ikke på det smitter, så bare rolig

   Slet
 2. Hov hov! Jeg kan jo slet ikke følge med! Jeg er jo langt fra færdig med mine ufærdige ting... Kunne måske også lade være med at komme til at starte op på noget nyt (Butterfly fra Design-club.dk), men noget der er let at tage med må jeg have - og det der skal afsluttes kræver at jeg er hjemme med det...

  Bortset fra det - så er det dejligt at trøjen er blevet færdig - og fin at se på.

  SvarSlet
  Svar
  1. Bare rolig, jeg venter pænt på dig :-) jeg er startet på Derwin, Kim Hargreaves, og havde fuldstændig som altid startvanskeligheder.

   Jeg har også kigget meget på Butterfly, den frister vildt

   Slet