onsdag den 27. juni 2012

Rowan Nora og et nyt gæstehåndklæde

Så blev jeg helt færdig med min sorte trøje også - den som jeg ikke må vise på bloggen, men jeg må godt fortælle, at bogen udkommer til september. Annette Danielsen udgiver en bog med strik i store størrelser, og der kommer nogle fine ting. Glæder mig.

I går aftes fandt jeg Nora kjolen frem igen, og sukkede dybt. Den blev strikket færdig sidste sommer, men mit mønsterstrik var rynket helt sammen og slet ikke pænt - og jeg vidste godt, at det skulle laves om, men trods det, så røg den i en pose og ind i skabet.


Kjolen skal se sådan her ud når den er færdig - og er hun ikke en yndig lille trold, modellen?

Lige nu er jeg igang med et par overspringshandlinger, for at se om jeg kan undgå at pille op - jeg ved det godt, det er ynkeligt (men bogen er pist væk i ombygningsrodet).


For ikke at sukke mig selv helt ned under gulvbrædderne, var jeg i stedet nødt til at fortsætte lidt på gæstehåndklæde nummer tre - det skrider fint fremad.

6 kommentarer:

 1. Jeg har også det mønster i gemmerne. Er blomsterne ikke broderet på efterfølgende med maskesting?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, jeg var overmodig og strikkede dem, men har fået strammet lidt for meget, så rynkerne helt overskygger de fine blomster.

   Jeg kunne godt finde på, at strikke kjolen igen - større størrelse, i en mørkere (og mere praktisk) farve - og så brodere blomsterne på med maskesting :-)

   Slet
 2. Du skal ikke høre noget fra mig - ikke et pip ;-)

  Kh. Liv
  'mester i overspringshandlinger'

  SvarSlet
  Svar
  1. Måske du så skal hjælpe mig ;-)

   Slet
  2. Jamen hvis du mangler ideer til overspringshandlinger, så er jeg selvudråbt mester! :o)

   Slet
 3. En sån söt liten dam! Såg att du hade tittat in hos mig och undrade var jag fått tag på mönster till min Vintage Cape. Min stickkompis Eva -Lotta har en blogg som heter "Tålamodspåsen"(http://talamodspasen.blogspot.se). Hon har gjort mönstret och finns även att köpa på en affär :Yll o Tyll( De ha en hemsida http://www.yllotyll.com/. Tyvärr tror jag att det bara finns på svenska
  ha det gott!

  SvarSlet