fredag den 11. maj 2012

Hønsestrik

Nu er det jo efterhånden nogle år siden teenageren var tumling, og måtte lide under hendes mors hjemmestrik.

Dengang fandtes der ikke blogs, jeg tror ikke nogen havde forestillet sig, at vi her så mange år senere ville kunne sidde foran vores pc og stolt fremvise vores hjemmelavede projekter.

Trøjen her blev brugt godt og grundigt, jeg havde fundet solskinsgul kjole og multifarvede stribede strømpebukser til hende, som matchede trøjen fantastisk.

Nu overvejer jeg at spørge hende, om jeg ikke lige skal lappe den lidt, der hvor der er smuttet et par tråde, og så tumlingen kan få lov at låne den - eller om vi skal gemme den, og se om hun skulle blive så heldig selv at få en trold som kan bruge trøjen...


Vil lige tilføje, at skulle jeg strikke samme trøje i dag, så ville jeg nok tilpasse lidt ved skuldersømme, så de ikke ender med at sidde helt nede midt på armen.

11 kommentarer:

 1. Årh hvor er den også bare fin ;o)

  SvarSlet
 2. Den ser sød ud- og herligt at den var populær- og sjovt at se hvordan tøjet idag er meget smallere end '90-er børnetøjet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er meget stor forskel på facon og udformning. Jeg tænker meget over plads til at røre sig i, der skal være plads til leg og udfoldelse - og det var der mere af dengang :-)

   Slet