torsdag den 19. januar 2012

Pulsvarmere

Uanset hvilket håndarbejdsblad man har kigget i her hen over efterår og vinter, så har der været pulsvarmere i mange forskellige udgaver, og selv om man måske synes der mangler lidt varme til fingerspidserne, så har jeg følt mig rigtig fristet til at strikke løs.


De to par her nedenunder er strikket ud af egen fri fantasi. DIY kan sagtens uploades, hvis ønsket :-)Begge par er strikket af garn fra lager, og begge par strikket af 1 nøgle garn. De hvide er i Drops Merino Extra Fine, de blå (selv om det er svært at se på billedet) er strikket i Rowan Tweed, multi lækkert garn.


Det sidste par er fra Sidsel Sangilds opskrift i Hendes Verden - jeg har en stor svaghed for hendes ideer og mønstre. Der mangler at blive sat knapper på - 3 stk på hver. De er små og korte, men yderst charmerende. Grunden til de manglende knapper er, at de skal en tur til FILT hos Nanna, hun vælger selv knapper fra butikken.

10 kommentarer:

 1. Er ret vild med mønstret på den lange. Måske er det noget jeg skal lure/lære en dag ;o)

  SvarSlet

 2. Thank you for sharing an interesting and very useful article. And let me share an article about health here I believe this is useful. Thank you :)

  Cara Mengobati Penyakit Tipes Super Ampuh
  Cara Mengobati Tukak Lambung secara Alami
  Cara Mengatasi Jantung Koroner secara Alami
  Obat Tradisional Penurun Asam Urat

  SvarSlet