torsdag den 11. august 2016

Løvfaldsjakke vol. 1

Nu er jeg helt sikker på, at jeg er fuldstændig alene med den der følelse af, at man har købt garn til den mest fantastiske trøje inde i butikken... garnet er vidunderligt, men når man kommer hjem, så kølner den der fornemmelse af trøjen lidt af...


Jeg indrømmer blankt, at det er sket et par gange.


Men så er det godt, at Gitte (kan findes under navnet Hundemoster på IG) kan være til en stor inspirationskilde, når det kommer til at finde alternativer til at få brugt sit garn.


Jeg tror vi sms'ede/mailed/etellerandet om cardigans med en vis lækkerhed i sig den dag, og pludselig tagger Gitte mig på IG med denne skønhed.


 Billede lånt fra RavelryHen over foråret og sommeren har jeg været strikkemonogam, men der er en vis sandsynlighed for, at det ryger sig en tur over de næste par måneder, men mandag aften fik jeg startet op på denne, og det føles simpelthen så lækkert at sidde med.


Mønsteret er fundet på Ravelry, og garnet er købt hos Knudegarn i Lønstrup. Det er ikke til at se det, men det er den lækreste mørkeblå med masser af liv i.


Faktaboks kommer når jeg en gang bliver færdig :-)

9 kommentarer:

 1. Wow, det ser spændende ud - flot ryg, og jeg er spændt på at se hvordan den mon ser ud forfra, når åbningen ikke er holdt ud til siderne ;-) Fortsat god fornøjelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt klart på grund af ryggen, den skal strikkes. Jeg regner med fodstykket bare hænger ud til siden. Jeg udelader nemlig knaphullerne :P

   Slet
 2. Den er også øverst på min liste - næst efter den påbegyndte høstjakke fra pickles - måske jeg skulle bytte om på sagerne?!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville ikke tøve med at bytte rundt ;-)lokke lokke

   Slet
 3. Fantastisk flot ryg - men der er jo også en forside, og den glæder jeg mig også til at se, når du er færdig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Forsiden er helt enkel i glatstrik, forestiller mig den bare kommer til at hænge løst ned

   Slet