tirsdag den 21. juni 2016

VW-weekendtur


Det sker ikke så tit, at jeg fortæller om en tur ud i det blå i den lille blå.

Men søndag aften kom vi hjem, efter en rigtig skøn weekend i rigtig dejligt selskab, og det gav en positive energi på skalaen, selv om kroppen var træt.

Derfor har jeg alligevel lyst til at vise jer et par billeder fra weekenden.

Måske sidder du og undrer dig over, at jeg har en gammel folkevogn, og nyder at køre tur i den, og også deltager i træf med andre vw-tosser, og nyder det i fulde drag. Men siden konfirmationsalderen har de der gamle folkevogne været inde under huden, så for mig er det en helt naturlig del af tilværelsen.

Mange af de andre medlemmer, som vi har tilbragt weekenden med, dem har jeg kendt siden jeg blev konfirmeret. Jeg kan ikke beskrive hvordan det føles at være sammen med dem igen, men der er en hjertevarme og hygge, som rækker langt ud over de biler, som vi oprindeligt samles om. På mange punkter kan man sige, at det er en forlængelse af familien. At familien så ofte bliver udvidet med nye medlemmer, det er kun ekstra hyggeligt.


Fredag kl. 9 drog vi hjemmefra, listede ud og tog Mols-linien til Sj. Odde, derfra videre til Rørvig, hvor vi ventede på den lille Hundested færge.


Karen synes det var super hyggeligt, at vi skulle med to færger, og ikke mindre hyggeligt, at der var en lille legeplads ved færgelejet, så hun kunne få brændt lidt krudt af, inden vi skulle videre.


Fredag eftermiddag ankom vi til Hillerød Camping (som jeg desværre ikke lige fik taget billeder af), det er den hyggeligste campingplads med så meget hjertevarme og hygge, man føler sig meget velkommen.


Efter aftensmaden fredag var der små tekniske prøver. Vi har nemlig et klubmesterskab, hvor der jo skal findes en årlig vinder.Lørdag var der fælles køretur, det vil sige kortege-kørsel, og alle venter på hinanden, så ingen bliver væk. Det var en meget smuk tur.


Højdepunktet var dog, at vi fik lov at køre igennem slotsporten på Frederiksborg Slot i Hillerød. På billedet ovenfor holder vi pænt og venter.
Ventetiden blev for mit vedkommende brugt på en lyntur i haven. Det er mange år siden, jeg har været der sidst, og jeg ville så gerne have haft tid til at sætte mig ned med strikketøjet og suge stemming og duft.


Lørdag eftermiddag var der så køretekniske prøver, og lørdag aften sædvanen tro fællesspisning og præmieoverrækkelse, samt kåring af årets klubmester. Det blev ikke mig, men det havde jeg helt bestemt heller ikke forventet. Dog nåede jeg i år en tredje-plads, hvilket for mig er stort - er første gang jeg er havnet i top tre ;-)Søndag gik turen hjem igen, samme vej, som vi var kommet derover. Igen havde vi rigtig god tid, så vi var omkring Gniben og kigge ud på den flotte udsigt. Eller det vil sige, mand og barn var ude og kigge, høfeber gjorde at jeg fik lov at sidde i bilen og strikke mens jeg ventede.

En super dejlig weekend. Glæder mig allerede til de to træf, som jeg ved venter til næste år. 

5 kommentarer:

 1. Tillykke med placeringen i top 3, omend jeg nok fornemmer, at det er en biting ift. hele konceptet med fællesskab, oplevelser og entusiasme ;-) Lyder som en fantastisk (forlænget) weekend. Og den lille blå er bare SÅ flot.
  /Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Kanon hyggelig weekend Liv, til trods for at jeg stadig er træt.
   Og tak for de søde ord om den lille blå :-)

   Slet
 2. Så'n nogen træf er vildt hyggelige :) mine forældre tog os børn og 2cv'en med til nordisk, og endda verdenstræf. Det var stort :) kan godt forstå du glæder dig til de næste to træf! Kh Sandra

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ene træf næste år har tilmelding fra New Zealand, bliver vildt spændende at se om de har bil med.
   Jeg har selv arrangeret en del træf og er fuld af beundring og taknemmelighed over dem som stiller an mod så store træf :D

   Slet

 3. شركة تنظيف سجاد الكويت


  فني صحي

  شركة اصباغ الكويت شركة اصباغ الكويت
  شراء اثاث مستعمل الكويتفني كهربائي منازل الكويت فني كهربائي منازل الكويت

  SvarSlet