tirsdag den 8. marts 2016

Venter på forår... i drivhuset ;-)Vi har mosegrise i haven, eller rettere i vores lille frugtplantage, og de spiser rødderne til vores frugttræer. Normalt kan jeg rigtig godt lide dyr, men ikke lige når  de guffer vores frugt nedefra.

Så i søndags drog jeg på nærmeste planteskole for at se, om jeg ikke kunne få fat på nogle løg / knolde til Kejserkrone. Jeg har nemlig læst flere steder, at mosegrise ikke kan lide lugten af de løg. Men forgæves, de løg skal sættes i efteråret, så derfor havde de ikke flere på lager...

Men jeg kunne da ikke tage tomhændet hjem... så jeg gik i stedet om for at se, om de hjerteformede krukker, som jeg så på sidst jeg var der, nu stadig ikke var solgt. Der var forsvundet mange, men jeg fik et sæt.

Så må vi se, om min fascination af de krukker holder sommeren over, eller om de ender i et hjørne et eller andet sted. Lige nu er de plantet til, den ene med hornvioler, den anden med dobbelte påskeliljer og en tusindfryd.

Til weekenden lover de lidt lunere vejr, og selvom det hele burde kunne klare vejr og vind, så stod de jo alt andet lige i et opvarmet drivhus, da jeg købte dem. Så de bliver stille og roligt akklimatiseret, vores drivhus er nemlig ikke opvarmet...For en lille månedstid siden havde vi en weekend med masser af sol og fornemmelse af forår, der fik jeg ordnet noget, som jeg burde have haft gjort allerede i efteråret. Jeg fik sat mine tulipanløg.

De er alle sat i krukker og står i drivhuset, og jeg krydser fingre for, at de kommer frem alligevel. Hvis i kigger godt efter på billedet, så skulle det være muligt at ane små spirer - så jeg begynder at tro på det :-)

Sidder du med en fornemmelse af, at jeg har svært ved at vente på havevejr med en lunere vind og sol - så har du fuldstændig ret :-)

6 kommentarer:

 1. Ja jeg synes godt jeg lidt kan fornemme en hunger efter forårsvejr og ditto havetid ;-)

  SvarSlet
 2. og du er ikke alene om den længsel... kom nu.... det er jo marts... så frem med solen...

  SvarSlet
 3. Solen kommer i dag, ihvertfald her på øen, ved ikke helt med det jyske, de er nogen gange lidt bagud..... altså rent solmæssigt :O)

  SvarSlet
 4. Ja!! Vi længes efter forårssol og varme havedage! Årets påske har været alt for kold :-/

  SvarSlet
 5. Hej, hvor er her hyggeligt og man år endnu mere lyst til forår når man ser dine hyggelige billeder
  God uge
  Annette

  SvarSlet
 6. agenangka adalah master Togel Hari ini dan terbaik di indonesia

  SvarSlet