mandag den 29. december 2014

Strikkede hjemmesko

Lige kort før jul var min søster forbi til en omgang risengrød med alt hvad dertil hører... og vi snakkede, ikke overraskende, om julegaver. Ingen af os er så super gode til at lave lange ønskesedler, og ofte gætter vi mere på, hvad den anden vil blive glad for.
 
Men mens vi spiste kom det frem, at hun fryser om fødderne (tror det var galt for et års tid siden også), og hun havde slidt de andre 2 par hjemmesko op, som jeg har lavet til hende... så eneste ønske til jul i år, var nye hjemmesko.
 
 

Der var ikke andet for, end at jeg måtte igang. Garn blev købt hjem fra Uldfisken, og så måtte jeg ellers have en smule fart på, for jeg syntes umiddelbart ikke jeg var i synderlig god tid.

Men jeg fik strikket færdig, og så gik hukommelsen helt i stå, for hvordan var det nu de skulle samles???

2 timer, 16 sikkerhedsnåle senere var de klar til en tur i vaskemaskinen. De blev pænt pakket ind og kom under træet. Ville lige være sikker på, at de passede inden jeg smurte latex under bunden.


Heldigvis passede de i første forsøg, så nu er der varme fødder hos min søster igen.

Sørme om ikke også ragg strømperne fra tidligere indlæg nåede at blive færdige også, de nåede bare aldrig at blive fotograferet :-)

Faktaboks
Opskrift: kan ikke huske hvor jeg har den fra, men den findes mange steder på nettet (sammen med samlevejledninger)
Garn: Filcolana Peruvian Highland Wool købt til formålet hos Uldfisken
Pinde: nr. 6
Bemærkninger: fik købt rigeligt garn, så der er til et par mere... tror jeg laver dem inden for kort tid, så jeg stadig kan huske at sy dem sammen ;-)

2 kommentarer: