onsdag den 23. april 2014

Green Tweed

Lad os alligevel fortsætte lidt på den grønne gren ;-)


For nogle uger siden viste jeg jer alle mine igangværende projekter, og de blev stort set alle (på nær det hæklede tæppe) afsluttet i påsken.

Først vil jeg vise jer den grønne retstrikkede trøje. Sammenlagt.

Den egner sig ikke til at være hængt op på en bøjle til fremvisning, så hænger den for meget og ser deform ud. Hvilket den også gør når den kommer på mig. Eller også er det mig, som er deform.

Uanset hvad, så skal jeg nok bare sige, at det er prøvet - det der med at strikke 5 firkantede stykker og sy dem sammen til en trøje. Og jo, der er lidt indtagning omkring skulder og ærmekuppel, det er bare ikke helt nok til min figur.

Men trøjen er fantastisk til brug i haven, der er den indviet og der vil den helt sikkert blive brugt flittigt. Den er lækker lun, for garnet er stadig skønt. Så helt spild er det absolut ikke.

Faktaboks
Opskrift: Blue Denim fra hæftet Blue Notes af Susie Haumann
Garn: Italiensk Tweed fra garnudsalg - fra lager (jo jo)
Pind: Strikket frem og tilbage på rundpind Addi 5,5
Bemærkninger: ved godt det er en onesize model, men jeg er ikke helt onesize, så jeg har lagt lidt ekstra masker til på forstykker og bagstykke, så den stadig ville komme til at sidde løst på mig.

Måske er det, det retstrikkede jeg ikke kan forlige mig med, overvejer at bruge princippet til en kabelstrikket trøje...

7 kommentarer:

 1. Jamen den passer da perfekt til grønt havearbejde :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Som vejret er lige nu, så er den helt perfekt :-)

   Slet
 2. Den er godt nok fantastisk flot den grønne garn,lidt øv med facon,også det jeg rendte ind i med Kashmir,som nu ligger som en gang optrævlede nøgler

  SvarSlet
  Svar
  1. Er jeg for doven, når jeg ikke gider trevle op?
   Fik du al dit garn skilt ad igen til Kashmir?

   Slet
 3. Godt du får den brugt alligevel :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Satser på jeg ikke skal gå modeshow hjemme i haven ;-)

   Slet