onsdag den 6. februar 2013

F - Fastelavnsprinsesse

Der er stadig et par dage til det er rigtig fastelavn, men i mandags blev det holdt i dagplejen, hvor tumlingen er.

Manden var med til tøndeslagningsfesten, og nød at se tumlingen udfolde sig i sin Tornerose-prinsessekjole. Der var ingen ro på, så under rundkreds-sangen måtte hun op og stå, ud og danse i midten for hele flokken af tilskuere.

Senere var der dog lidt ro på, og hun sad fint i vindueskarmen sammen med Spiderman.

Bare rolig, sådan ser han ikke normalt ud i ansigtet, jeg har bare sløret ham, da vi ikke lige fik spurgt om vi måtte ligge ham på nettet :-)


13 kommentarer:

 1. Hun er så fin - jeres lille Fastelavnsprinsesse - og bare altid så glad. Tak for en hyggelig aften i aftes! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak for sidst - dejligt du kiggede forbi, du er altid velkommen.
   Er seriøst bange for, at vi ikke få den kjole af hende inden hun ligner Askepot i den...

   Slet
 2. Så dejligt! Ja min prinsesse vil hellere i spidermandtøjet, og det er helt ok med moderen, men søde er de små prinsesser nu.
  God onsdag
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har Spiderman på tandbørsten og tandpastaen, han er også i høj kurs herhjemme. Umiddelbart er jeg heller ikke så prinsesse-agtig indrettet, men indtil videre får hun lov at vælge selv :-)
   Super god onsdag til dig også

   Slet
 3. Sikke en smuk prinsesse :-) Det er da også mega svært ikke at få lyst til at bruge en masse krudt når alt nu er så spændende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) der skal danses til alt, hvad der danses til... og nej, at sidde stille er ikke en spidskompetence (endnu) :-)

   Slet
 4. Sikke en fin prinsesse i har :)
  Min lille basse skal være politimand :)
  Kh Sabrina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :-) uh politimand er en overset udklædning efterhånden, lyder som en rigtig god ide :-)

   Slet
 5. Nåh så sød og fin hun er.

  SvarSlet
 6. Hvor er hun en nutte basse:-) efter at vores børnehave er blevet idræts bevægelses certificeret er jeg ved at vænne mig til at alt skal foregå med ekstra bevægelse indlagt.... jo mere jo bedre, og så er det at sidde stille en kompetence der kan vente og ikke skal opøves... det tænkte.jeg så på sidst vi kørte i tog 3,5 time og ungerne havde krudt i numsen og sur mand bad os sidde stille... hun skal nok lære det...

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi øver heller ikke det at sidde stille, heller ikke selv om den ældste oldemor mener børn som ikke sidder med hænderne i skøddet er uopdragne :-) mon ikke de lærer det når de kommer i skole?

   Slet