lørdag den 14. april 2012

Rowan hæklebog

Jeg er en stor fan af Rowan, både garn og opskrifter.Siden jeg for over 6 år siden arbejdede i slaraffenland (ved importør af håndarbejdsmaterialer), og stiftede bekendtskab med Rowan første gang har jeg været solgt. I dag følger jeg stadig med på deres hjemmeside, og føler mig altid voldsomt fristet når der kommer nye magasiner.Denne gang har jeg ladet mig friste af et hæklemagasin med sommermodeller. Det er ikke det hele, som falder i lige god jord (det er ikke det hele jeg føler mig gammel nok til). Men på den anden side er grundstammen på det meste fristende at lade sig lokke af og så selv videreudvikle.Jeg vil lige dele 2 billeder med jer, som jeg helt bestemt godt kunne lade mig friste af. Måske endda trøjen her kunne laves med lange ærmer og i en kæk farve og bruges til min kjole fra i går? Jeg tænker lidt en brændt orange... Eller?


Ponchoen her nedenunder kunne nu også være lækker at bo i en kold vinterdag godt puttet i sofaen, eller en efterårsdag hvor vinden ikke bider... Måske bare uden frynser, dem er jeg ikke svært


4 kommentarer:

 1. Trøjen kunne bestemt være cool med lange ærmer! :-)
  Og ponchoen ville også være pæn uden frynser. Har det også svært med frynser. Men tror at jeg bedst kan lide trøjen.... nej, det ved jeg ikke. Med dine ændringer, tror jeg at begge modeller kunne blive vildt fede.
  /Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror en tastaturtrold åd de sidste par ord, men du fangede selvfølgelig meningen :-)

   Trøjen kan jeg nok finde flere anvendelsesmuligheder for end ponchoen, men kunne nu vildt godt tænke mig at lave den, og der findes heldigvis ikke nogen som endnu har sagt, at jeg ikke må prøve at lave det, bare for at prøve... :-)

   Slet
 2. Ponchoen ser lækker tunika agtig ud....

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, og det er det som lokker, tror jeg kunne bo i den... helt uden at spekulere så meget over det, og så ser den simpel ud at få bikset :-)

   Slet