torsdag den 22. marts 2012

Det spirer...

I efteråret havde Bilka lavet store fine løgpakker med blomsterløg pænt afpasset efter farver i samarbejde med Claus Dalby. Jeg fik købt en lilla kasse, men af helbredsmæssige årsager kom mine løg ikke i jorden... suk.

Det er de kommet nu, i drivhuset. Og selv om jeg måske får tulipaner i mine andre bede hurtigere end dem jeg har proppet for sent i jorden i drivhuset, så ser det alligevel ud til at der sker en lille smule.De er pænt sat i potter i hver sin farve og sort. Så nu håber jeg, og krydser fingre for, at de bliver flotte at se på - bedre sent end aldrig.Der var også forskellige prydløg i pakken, de er også sat i potter i drivhuset i håbet om, at der kommer en lille smule ud af dem.
Foran står 3 små fine lerpotter - fundet til spot-pris. Basilikum, purløg og persille er sået her. En pakke magen til er klar i bilen til at tage med til en veninde i morgen.

Til gengæld har jeg fulgt Claus Dalbys råd for hvornår der skulle sættes lathyrusfrø - de er pænt puttet i jorden (måske ikke i de rigtige potter, men det var hvad lageret bød på), så nu går jeg spændt og venter på den første spire bryder frem... det er tæt på. 2 forskellige mørkelilla versioner er indkøbt - nu skal jeg så bare finde ud af, hvor i haven de skal pottes ud.

Den anden dag fandt jeg et "hosta-mix" for 10,-! Behøver jeg sige, at der kom 2 med hjem af dem? De er også sat til forsigtig spiring i drivhuset, tør ikke helt sætte dem ud i den fri natur endnu.

1 kommentar:

  1. Ih sikke du har pottet og knoklet i drivhuset. Sikkert med stor fryd, kender jeg dig ret. Det blir godt at se hvad der spirer og lønner dit arbejde!
    Kh. Liv

    SvarSlet