onsdag den 16. januar 2013

Svigermors strik

Min svigermor er dygtig til at strikke, også selv om hun ikke rigtig vil være ved det. Men hun strikker meget meget jævnt og meget omhyggeligt.

Vi har flere gange fundet garn på mit ydmyge garnlager og hun er gået hjem med garn til et par projekter, sidst fandt vi garn til et par trøjer til tumlingen. Garnet her er godt nok hentet fra venindens garnlager, da hun var igang med en oprydning - men trøjen til tumlingen stod klart i hovedet.

Denne er nu næsten klar, men der var lidt som drillede da monteringen skulle igang, så når jeg nu alligevel sad, så kunne jeg jo godt pille op og rette til - men der var intet som skulle pilles op, det hele var lavet helt rigtigt, selvfølgelig.

Så jeg har kun syet sammen og hæftet alle enderne, nu skal svigermor så have den tilbage og have strikket de sidste kanter på, og have fundet knapper til lukningen.


Faktaboks
Mønster: Strikkemagasinet (for længe siden) med et par ændringer
Garn: Livorno fra Wilfert
Pinde: 3,5 mm - kanter med 3,0 mm
Bemærkninger: Tumlingen har fint stillet op til model adskillige gange undervejs, og også selv kontrolleret mål flere gange med centimetermålet ;-) hun er stolt af bedstemors strik

4 kommentarer:

 1. Den er bare så fik - og sikke skønne farver. Skøn svigermor du har - med græske appelsiner, kafferåd og strikkefærdighederne i orden :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er slet ikke noget at klage over :-)

   Slet
 2. Hvor dejligt at tumlingen får håndarbejdet ind fra starten- det kunne vel heller ikke undgås :-) og skønne farver til en lillepigetrøje :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er svært ikke at grine, når hun jævnligt sidder med en strikkepind og et helt uglet garnnøgle og proklamerer, at hun strikker en trøje til mor ;-)

   Slet