tirsdag den 29. januar 2013

Nederdel

Sidste uge bød på masser af it-mæssige udfordringer, heldigvis er der hjælp at hente, så nu skulle jeg gerne være kørende igen.

Fredag over middag stod den for en gangs skyld på stof og ikke garn. Nytårsdag fik jeg tegnet og klippet et par mønstre og lidt stof, og nu syntes jeg ikke at nederdelen til tumlingen skulle udsættes længere. Heldigvis blev hun glad :-)


Moren er dog knap så begejstret, for modellen er ikke optimal til hendes figur, så i denne omgang tror jeg det bliver første, eneste og sidste der er lavet i den model.

Faktaboks
Mønster: Rundskåret nederdel fra MINI-KREA
Stof: let bomuldsstof plus rib fundet hos Boesen Sy & Stof i Silkeborg
Bemærkninger: nederdelen fejler intet, tog ingen tid at sy, men modellen er bare ikke en succes

8 kommentarer:

 1. Øv at den ikke sidder godt - den er ellers rigtig flot. På den igen med at finde et bedre mønster :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep, næste model sidder faktisk allerede i hovedet, fri fantasi...

   Slet
 2. hm... hvad sagde tumlingen:-) bare det at den strutter og kan dreje rundt må da være et hit:-) Jeg kan også tydeligt se at noget er mere klædeligt til Pernille frem for Josefine (som ligner mig!) - til gengæld overhaler Josefines benlængde (og selvtillid) snart storesøster- bare de er glade :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun blev stjerneglad, så bare rolig hun får lov at bruge den lige så tosset hun vil. Hun gik rundt med den det meste af lørdag indenunder en anden kjole, og syntes bare hun var så fin :-)

   Og du har helt ret - vi er alle sammen forskellige i form og facon, og vi andre ved også godt at noget er mere klædeligt end andet, men vi vælger af og til det som vi føler os bedst tilpas i, og det er trods alt der vi har det bedst. Så lige præcis, bare børnene er glade, og vi selv er det :-)

   Slet
 3. Molto interessante condivido il punto di vista qui potete trovare accessori per drone droni e droni professionali. I droni professionali ( drones ) sono perfetti per termografia ispezioni e fotogrammetria. Nelle ultime tecnologie c'è anche la stampa 3d con la stampe 3d otterrete prototipi e modelli perfetti. La stampante 3d sono insieme ai droni le mie tecnologie preferite

  SvarSlet