tirsdag den 6. januar 2015

Frost - Elsa kapper

 
Selv om jul og juleferie står højt på listen over ting man ser frem til, så er det alligevel svært at undvære veninderne og kammeraterne fra børnehaven. Det er ikke få gange Karen har spurgt efter sine venner fra børnehaven i ferien.
 
Fredag d. 2. januar fik vi lov at låne bedsteveninden fra først på eftermiddagen og indtil efter Disney Sjov... og der var ingen tvivl om, hvad de skulle lege. Anna og Elsa.
 
Så et af de første spørgsmål gik på, om jeg ikke ville sy kjoler til dem - det kunne jeg ikke lige se, at jeg kunne nå så de kunne nå at lege med dem også. Men et par kapper kunne jeg klare. Jubelen ville ingen ende tage.
 
Noget super smukt og lækkert stof, som passede helt perfekt til opgaven havde jeg fået fra Hundemoster for nogle uger siden - og så var det jo bare at gå igang.
 
Pigerne var lykkelige og de legede "frost" mere eller mindre resten af dagen i mange forskellige udgaver.
 
Her er de lige fanget siddende nogenlunde stille på et prinsessetæppe, mens de ser en sekvens fra filmen i fjernsynet.
 
:-)

8 kommentarer:

 1. Så fint, og ja den FROST tager bare de tøser med storm.
  Kh.
  Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. De er fuldstændig opslugte de tøsebørn... og jeg forstår dem godt, det er en skøn film

   Slet
 2. Ih hvor skønt med en mor hvor man bare får kostume ønsker opfyldt med det samme.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nu er det heller ikke mere rosenrødt, end at det sker sjældent, at ønskerne bliver opfyldt med det samme. Men nogle dages ferie gjorde en del ved overskuddet :-)

   Slet
 3. Fedt der er så meget hygge potientiale i stoffet,til de skønne tøser

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er noget fedt stof, og skulle jeg til en eller anden fin fest, så ved jeg godt lige hvordan min kjole skulle se ud, og hvilket noget stof jeg skulle bruge ;-)

   Slet