torsdag den 17. juli 2014

Retrokjole

Det er ingen hemmelighed, at manden er på job og Karen og jeg derfor er overladt til sommerferie for os selv - herhjemme.

Der er lagt op til en masse forskellige sysler, både for hende og mig, og derfor har jeg også været ude og shoppe både garn og stof.

Mens jeg kiggede stof faldt jeg over det her retro-prikkede petroleumsfarvede stof og måtte bare eje det. Da det så kom var jeg helt tosset med det, men gik alligevel lidt i stå, for hvad og hvordan skulle jeg lige gribe det an. Tanken var oprindeligt en top, men efter at have set en kjole i stoffet på Instagram, så måtte jeg bare lave en tilsvarende.

Hvad synes du?


Jeg er vild med den, den sidder faktisk også okay når den kommer på.

Så nu er den model dømt til at skulle bruges til min zebra-kjole også (også set på Instagram)... den kommer også her i løbet af ferien.

Har jeg forresten fortalt, at jeg har ferie i 5,5 uge endnu?

Faktaboks
Mønster: Ottobre Woman 5/2012
Stof: let jersey print fra Stofdepotet.dk
Bemærkninger: hvis jeg ikke var så forsigtig, så kunne jeg godt have drømt om en koral kant på, eller noget i den stil...

8 kommentarer:

 1. Hold op det er nogle skønne farver - og fedt mønster. Kan godt forstå at du er faldet for det stof. Og hvor er det lækkert med en kjole i det! Håber du får den brugt til den er slidt op!
  ps. var fluks på vej til stofdepotet for at købe stoffet selv. men hvad skal jeg sy af det?

  SvarSlet
 2. Lækker kjole :-) Super farver og ja da, kjolen kunne da nemt have båret en koral rød kant :-)

  SvarSlet
 3. Det er da skønt at have tid til det sjove, hvor er den blevet god, har faktisk noget i grøn i samme stof, måske skulle jeg se at få det forvandlet til noget. Jeg er lidt misundelig 5,5 uges ferie endnu.. Bare det var mig

  SvarSlet
 4. Dejlig kjole, jeg faldt også for det stof, så det ligger og venter på at jeg sætter saksen i det, så må vi se hvordan min udgave bliver.

  SvarSlet
 5. Hvor er den god, skumler igen over at jeg ville ønske jeg fik syet til mig selv... God og velfortjent ferie til jer!

  SvarSlet