torsdag den 3. juli 2014

No. 7
I den første af "nummer-bøgerne" er No. 7 - den er så enkel og så fin, at den i et pænt stykke tid har stået på ønskelisten, men jeg har manglet garn (eller i hvert tilfælde lige det rigtige garn) til den... indtil jeg fandt ud af, at jeg alligevel ikke skulle have en Daffodil i det her garn...

På billedet her er jeg lige blevet færdig med at strikke og har stadig løse ender, som mangler at blive hæftet, men det er sket nu og trøjen er taget i brug - og den er lækker.

Endnu en gang har jeg været ude i, at der skulle regnes lidt om, så jeg ender med en trøje som passer frem for en, som er for lille. Første forsøg blev pillet op igen, og så lykkedes det ellers.

I skrivende stund mangler jeg stadig at finde de rigtige knapper, men det gør ikke så meget - jeg kommer nok ikke til at bruge den med knapperne alligevel.

Faktaboks
Opskrift: Susie Haumann
Garn: Isager Spinni og Isager Tweed strikket sammen
Pind: Addi rundpind nr. 6
Bemærkninger: jeg gad godt, at den havde været lidt længere, selv om jeg har strikket den næsten 10 cm længere end der står i opskriften, men den skal nok blive brugt.

Lige nu drømmer jeg om en hæklet trøje, synes bare det er svært at finde det rigtige mønster... Har du et forslag?

4 kommentarer:

 1. Den ser fin ud i det mønster... var det dobbelt perlestrik eller noget? Men jeg synes ikke farven var så lilla som på min skærm ? Hvis du på pinterest skriver crochet cardigan kommer der en del billeder :-) den her synes jeg er fin : http://www.crochetme.com/media/p/115976.aspx

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var noget med løs af og to sammen forskudt, mønsteret går over 4 pinde, og nej, den er knap så lilla, men det er tæt på.
   Må lige på pinteres i aften og kigge billeder, og har ellers forsøgt med en hækleprøve indtil videre, måske kommer min helt egen model frem denne gang :-)
   Og cardiganen fra CrochetMe er virkelig fin - er tosset med kanterne :-)

   Slet
 2. Hvor er den lækker Ketty (og jeg er langsom kommentator ...)
  Synes det er en virkelig skøn teknik der er brugt. Må jeg lige lære en dag ♡

  SvarSlet