torsdag den 4. april 2013

Yvonne-kjole?

For et stykke tid siden bestilte jeg et stykke stof hos Shaukat i London... og hvor var de hurtige med tilbagemelding med udgået stof og service i den retning, leveringen skete også rigtig hurtigt.

Og så er rosen ovre for mit vedkommende, for jeg bestilte 2 meter og fik 1,80... skrev til dem med det samme, at det var jeg ikke helt tilfreds med, hvorpå meldingen tilbage var, at det jo var stræk-stof????

Hmm, det er så første gang jeg har hørt, at man som sælger strækker stoffet inden man klipper af, men smart nok - køber skal bare vide, at man skal bestille 20% ekstra for at være på den sikre side.

Stoffet fik derefter lov at ligge i nogle uger inden jeg her i Påsken fik taget mig sammen og fik klippet og syet min tunika. Den blev så bare lidt kortere end planen var oprindeligt.


Manden synes den ligner noget Yvonne fra Olsen-Banden ville elske at gå rundt med... det tog så lige pynten af den, ikke fordi jeg ikke elsker Yvonne, men mere fordi den tanke slet ikke var faldet mig ind.

Dog er den yderst behagelig at have på, og jeg tænker lidt, at hvis jeg nu finder en cowboy-vest frem eller noget andet til at camouflere lidt, så må det hjælpe...

Faktaboks
Mønster: Tunika fra Ottobre Women 5/2012
Stof: Liberty jersey købt via netshop hos Shaukat
Ændringer: Tunikaen er lavet kortere i forhold til mønsteret og er ikke strammet ind forneden, som vist i bladet.

5 kommentarer:

 1. Lækker model! Skod firma der klipper skævt/stækker! *@#!
  Stoffet er meget efterårsagtigt - og ja måske en anelse Yvonne-stil. Men tror en jeans-vest vil se godt ud til! : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Umiddelbart køber jeg ikke mere Liberty hos dem, selv om det er en del billigere end herhjemme... vil hellere betale lidt ekstra og så vide, at jeg har stof nok til det jeg skal lave.

   Må i gemmerne efter en jeans-vest, eller have gang i symaskinen igen.

   Slet
 2. Jeg synes altså den er fin sådan der- også uden vest- med sorte bukser og tørklæde til- farverne er lækre og ikke Yvonneagtige- men det var da dårligt mht stoffet- det har jeg da aldrig hørt om før...

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød :-)
   Har faktisk kun haft sorte bukser på til den...

   Slet