torsdag den 21. august 2014

Prinsessetæppe

Det er ved at være et stykke tid siden Karen og jeg var en tur oppe og besøge Ellen og hendes kønne piger. Karen snakker stadig om hvor dygtig hun er til at køre på rulleskøjter (på græsplæne), så hun husker i hvert tilfælde tydeligt vores besøg :-)

Ellen fandt et stykke prinsessestof på lageret, som hun mente lige måtte være noget for Karen og her i sommerferien blev vi lige pludselig helt enige om, hvad det skulle bruges til.

Et legetæppe til græsplænen, og inde i stuen, og som hyggetæppe i bilen... det har fundet mange funktioner, og det tolker jeg som, at hun er blevet rigtig glad for det.

 Her fotograferet en varm solrig sommerdag i skyggen - det måler ca. 100 x 150 cm.

Bagstykket er et stykke lyserødt bomuld som vi fandt hos vores lokale stof-forhandler, hun kunne godt forstå der var en som gerne ville have et tæppe.

Som foer er der brugt pladevat - jeg havde lige et stykke liggende som passede.

Må indrømme, at jeg blev lidt overrasket over, hvor nemt det var at lave sådan et hygge/putte tæppe, så det er helt sikkert ikke det sidste jeg har lavet... vi kunne nemlig godt bruge nogle på terrassen, hvis sensommeren nu skulle finde på at komme forbi.

4 kommentarer:

  1. Ih altså- jeg havde da helt glemt at det var det stof du fik med hjem... og fedt at det nu bliver brugt til prinsessen selv :-) og hvor hyggeligt at hun stadig taler om rulleskøjterne :-)

    SvarSlet
  2. Og vi satser da på sensommer, gør vi ikke?!

    SvarSlet