mandag den 12. maj 2014

Daffodil

Selv om vi har haft regnbue-leg og jeg ikke har været særlig flittig med indlæg her på bloggen, så er det jo ikke ensbetydende med, at jeg ikke får hverken strikket eller hæklet.

Påskelørdag var jeg i lettere panik, for jeg havde afsluttet alle igangværende projekter og manglede helt vildt noget at strikke på.

Jeg har længe skelet til Isagers Daffodil, og jeg vidste, at der var garn på lager til den (havde dog bestilt følgetråd lige inden påske).

På den hårde måde måtte jeg dog erkende, at jeg ikke startede særlig godt op i mønsterstrik på ryggen til Barnaby (måske har den været for spændende). Men søndag aften til Hvidsten Gruppen fik jeg knækket koden, og så gik det ellers derudaf.

To ugers strik, et par dage i strikkekurven, og så fik jeg taget mig sammen til at få hæftet ender... og så var skuffelsen stor.

Den sidder ikke særlig godt på mig - og ja, det er mig det er galt med, og ikke trøjen.


Trøjen er skøn, lækker blød og uden fejl... så sidder du ude bag skærmen og tænker, at den kunne du godt bo i - så sig lige til.

Den er strikket på en pind større end i opskriften for at få den et nummer op i størrelse, så det er en XL. Hvis du ønsker det, så måler jeg gerne brystmål og sender.

Faktaboks
Opskrift: Helga Isager - fra Finstrikket
Garn: Uld/Silke fra Garnudsalg og Isagers Alpaca1 købt hos Lundagers.com
Pind: Addi rundpind nr. 4
Bemærkninger: gad vide, hvornår jeg lærer, at jeg bare ikke ser godt ud i en strikket cardigan??? Eller også skulle den have været 20 cm længere. Gad vide om jeg forsøger igen på et tidspunkt, for jeg er stadig vild med den...

6 kommentarer:

 1. Den er blevet rigtig fin med hulmønstret Ketty. Så ærgerligt at den ikke er god til dig. Håber der er en anden der kan bruge den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er faktisk rigtig fin, og ikke bare noget jeg siger... Men den hænger på en bøjle herinde i stuen og jeg nyder synet, men irriteres over, at den ikke passer...

   Slet
 2. det hulmønster er bare yndigt... men det der med cardigan med rib i "taljen" er bare ikke altid så kønt.... måske på nogle længder ned over man kunne bruge det ?

  Jeg plejer at skele til hvordan alle kvinderne som viser modellen frem på ravelry er "bygget"- og hvis ingen runde kunder har modellen på- ja så springer jeg videre til den næste :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg forsøgte ellers at omgå det lidt ved ikke at strikke ribben på mindre pind, men nu har jeg lært det.

   Hvad tænker du om Ris af Annette Danielsen? Hvis jeg nu laver den lidt længere.... jeg tænker så det knager :-)

   Slet