torsdag den 13. september 2012

Something Silver

Jeg er igang med at strikke, og har efterhånden været det i et stykke tid. Har bare ikke rigtig taget nogle billeder af det, fordi det er svært at få taget et ordentligt billede af noget sammenkrøllet strik... (ikke at det har forhindret mig tidligere)

Something Silver af Veera Välimäki


Min billedopstilling lader noget tilbage at ønske, men nu er jeg færdig med kroppen (den strikkes oppe fra og ned).

Denne udgave strikkes i Wilfert's Livorno som er overordentlig lækkert at sidde med. Det bliver så blødt. Er noget spændt på hvad ejeren af trøjen siger når hun ser den. Indtil videre har hun også kun set dette billede.Hun opdagede til gengæld fejlen med det samme - kan du også se den?9 kommentarer:

 1. Jeg kan ikke se den. Har virkelig kigget og kigget - og sammenlignet de to billeder, men nej. kan ikke se nogen fejl!

  SvarSlet
  Svar
  1. Knaphul nr 3!!! Øv, det sidder forkert

   Slet
  2. Nå. Skidt med det. Bare knappen så sidder tilsvarende ; ) så tror folk bare at det er meningen...!

   Slet
  3. Vi (trøjens kommende ejermand og jeg) har snakket lidt om at sy sidste knaphul sammen og så "leve" med, at der kun er 2 knaphuller ;-)

   Slet
 2. Troede først at det var fordi højre og venstre fortykke ikke er spejlvendte, men det er modelbilledet heller ikke. Er det knaphullerne der er noget galt med?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig fuldstændig rigtigt - det sidste knaphul sidder 2 masker forskudt i forhold til de 2 første knaphuller...

   Slet
 3. Nå så tæt på kom jeg heller ikke- jeg tænkte mere på om det med spejlvendingen af zigzaggen var rigtigt... Bruger i altid alle knapper? Ikke mig- de kan ikke nå sammen!

  SvarSlet
  Svar
  1. ZigZaggen er ikke spejlvendt, trøjen er faktisk rimelig nem at lave (bare ikke at tælle 2 m rigtig til knaphuller ;-) )

   Jeg bruger aldrig knapper - de er der til pynt, men jeg ved ikke helt om de skal bruges på den her trøje, det finder vi ud af.

   Og så slemt tror jeg nu ikke det er med dig og knapper som ikke kan nå knaphullerne!

   Slet