tirsdag den 19. juni 2012

Fremskridt på Inga

Tidligere har jeg strikket modeller op for en garnbutik (eller to), og har strikket en del for andre, men tiden er ikke helt til det længere... Mine egne ideer står i kø for at komme ud i dagens lys.

Men i efteråret blev jeg "ramt" og skulle holde mig i ro i en længere periode. Her var min egen tankevirksomhed ikke så stor, og jeg begav mig igen i kast med at strikke for andre. Det blev til en masse baby-strik, huer, vanter, grydelapper og så videre.

Men en af de større ting, som jeg begav mig i kast med var Inga fra Rowans magasin nr. 48. Ikke til mig selv, men den frister nu efterhånden som den nærmer sig sin afslutning.

Opskriften har givet anledning til en del frustration. Normalt plejer jeg ikke at gå i stå over opskrifter, men da ærmerne var hæklet og sat sammen, og kraven skulle tage sin begyndelse, der gik jeg alligevel i stå.

Trøjens ejer har haft fat i stedet, hvor opskriften og garnet er købt og de måtte konstatere, at de heller ikke kunne hjælpe. Så måtte vi en tand længere ud, og Coats HP, som har forhandlingen i Danmark kunne heller ikke lige kaste lys over land, men kunne dog fortælle, at der var en del henvendelser på denne opskrift.

Sælgeren af garnet havde fået en trøje hæklet op (hvorfra ved jeg ikke), men vi fik lov at låne denne trøje og jeg fik kigget kraveparti, og blev en del klogere - så gav opskriften jo alligevel mening.

Alt det opskrift tam tam tog en del tid, og jeg skulle lige have lavet min sorte trøje i mellemtiden, så tiden er fløjet af sted. Men nu mangler der kun 18 omgange på kraven, så er den klar til slutmontering og brug.

Her ligger trøjen i sofahjørnet, endnu en omgang er klaret... Jeg håber på, at blive færdig i løbet af denne uge, så den kan komme hjem til sin søde ejer. Den danske sommer tillader stadig brug af varme trøjer.

Liv har ønsket, at jeg laver billederne lidt større, så det forsøger jeg lige :-)

4 kommentarer:

 1. Den glæder jeg mig rigtig meget til at se på modtageren eller en frivillig model- for sikken et arbejde at finde ud af hvad der skal laves.. og du kan da godt klave billederne lidt større også...

  SvarSlet
  Svar
  1. Arbejder på det med billederne :-) og ser lige om jeg ikke kan lokke den store datter til lige at lege model inden trøjen bliver afleveret.

   Slet
 2. SIkke et arbejde - når opskriften sådan driller. Men du er jo ikke sådan at slå ud. Sejt gået. Glæder mig til at se den færdig! Og tak for større billeder :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var jo "elementært, min kære Watson!" da det kom til stykket, bare temmelig klodset beskrevet.

   Nu mangler der kun 5 omgange og en smule hæftning af ender ;-)

   Slet