tirsdag den 10. maj 2016

Foråret fandt endelig vejJeg har sukket længe... virkelig manglet sol og varme... nu er det endelig kommet. Og hvad gør jeg så? Jeg får selvfølgelig lidt for meget sol de første dage, så jeg nu er "tvunget" til at være i skyggen, eller iført en masse tøj hvis jeg skal være udenfor...

Men skidt med det, solen skinner, det hele springer ud så jeg næsten kan se det fra time til time. Jeg er tosset med det <3


Vores skønne nabo var forbi for at fortælle, at hans rabarber nu var store og klar til at blive taget af. Det tog jeg som en invitation til at lave en delsom rabarbertærte til os alle sammen. Slet ikke tosset.
Fangede et billede af vores kirsebærtræ i fuld blomst mod den blå himmel den anden dag... Kunne spamme med forårsbilleder fra haven, men tror jeg gemmer det lidt.

Der er nemlig ikke gang i så forfærdelig meget håndarbejde lige for tiden. Det kniber med tid og bevægeapparatet i hænderne. Jeg havde en drøm om snart at blive færdig med Viola-trøjen, men det ser ud til at trække ud lidt endnu. I dag er det en hel uge siden jeg sidst havde strikketøjet i hænderne (og ja, første billede er så gammelt).

2 kommentarer:

 1. Årh de rabarber ser gode ud. Mums.
  Du må gerne sommer-foto-spamme bloggen. Jubiiiii! Vi skal jo glæde os, nu da det ser ud til at vi får et par kølige dage igen. Så kan det være, at din hud er klar, såsnart varmen vender tilbage om lidt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror faktisk godt jeg tør vove mig ud i solen i dag... men med masser af solcreme på ;-)
   Ser om ikke der skulle ske at komme flere sommerfotos

   Slet