onsdag den 30. september 2015

ToDo TaDa #4 Planlægning af adventsgaver og pakkekalender

Ingen billeder :-) sæt nu, der er nogle som er nysgerrige og læser med.

Men fakta er:

Min søde kollega og jeg laver 24 pakker til hinanden, det glæder jeg mig helt vildt til. I sommerferien fik hun mig til at panikke ved at skrive, at nu var hun igang... I den her uge har jeg skubbet lidt til hende, jeg har nemlig ikke alene tænkt igennem, hvad der skal være i pakkerne... halvdelen er også indkøbt.

Min søster og jeg laver hvert år adventsgaver til hinanden. Nogle gange har jeg været i panik og helt blank for ideer helt frem til 1. søndag i advent. Men ikke i år. Pakkerne er alle købt og mangler kun indpakning, måske sniger der sig en lille ting eller to med i opløbet når vi kommer dertil, men beløbsmæssigt er jeg færdig.

Min ældste datter. Her gælder begrænsningens kunst, der er så mange fine ting på hendes ønskeliste, så jeg har egentlig bare lyst til at shoppe igennem fra en ende af. Hun har dog fødselsdag sidst i oktober, så måske jeg lige skal vente og se "høsten" der, inden jeg køber løs.

Min yngste datter. Hun mangler nattøj og undertøj i stor stil, så mon ikke jeg kan overtale Julemanden til at tage lidt af det med, og så er vi vist ude i nogle små pakker Lego Friends også...

Så på den front er jeg foran, overvejer endda om ikke mine svigerforældre, min far og min faster også skal have en lille pakke i løbet af december også. Min faster ønsker sig et strikket tørklæde, så mon ikke jeg lige kan klare det på strikkemaskinen ;-)

10 kommentarer:

 1. Årh hvor er du bare mega overskudsagtig Ketty :o) sådan!

  SvarSlet
 2. Ååh ja, man skal jo også snart igang, for man ender altid med at være bagud.. Jeg elsker jul og kan se på flere blogge jeg besøger, at emnet jul dukker mere og mere op.

  SvarSlet
  Svar
  1. ... og det er drønirriterende, for det burde vække glæde og forventning, men giver en lille smule stress også ;-)

   Slet
 3. Sikke langt du er kommet med adventsgaverne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så dejligt, føles så godt :-)

   Slet
 4. Det er virkelig planlægning og fremsynethed...lyder som om du nyder det og det er da det aller vigtigste når der skal laves hjemmelavede gaver samt købes ind til mange pakker :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon ikke der sniger sig en masse hjemmelavet med ind - jeg tror det næsten :-) men ja, jeg nyder det, og nyder at andre forhåbentlig glædes ved at pakke op :-)

   Slet
 5. Det er også rigtigt hyggeligt med pakkekalendere!

  SvarSlet