tirsdag den 17. juni 2014

Børnetop

I lørdags var der indtil flere World Wide Knit in Public arrangementer, men ikke rigtig nogle hvor der var mulighed for at have børn med, så Ellen og jeg blev hurtigt enige om, at deres have var skøn at strikke i, og pigerne hyggede sig. 

Ellen havde i fredags et indlæg på sin blog om skønne pige-toppe fra Purl Soho, og de virkede virkelig fristende - og Karen var vildt lykkelig, da Ellen fandt Hello Kitty stof på lageret og vi fik med hjem til en top. Tusind tak :-)


På Ellens blog er der link lige til DIY på toppene. De er virkelig nemme, og jeg er overrasket over så hurtig den var at sy. Det bliver ikke den eneste.

Eneste men er, at de der stropper på skulderen, de falder ned eller også går de op. Så jeg er ude i en udvikling med en fast strop på til den næste... må hellere sige, at fortsættelse følger :-)


4 kommentarer:

 1. Hvor er den sød, godt at mit barnebarn ikke kan se den, for så stod den på syning og ikke mindst at finde stoffet.

  SvarSlet
 2. mht stroppen så har Josefine fået faste stropper- og Pernilles sidder tæt så de skråner lidt ud, men ikke falder ned- og er bundet med dobbelknude... vigtig detalje!!

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare en skøn top til Tumlingen. Det lyder som om i alle havde en skøn dag!

  SvarSlet
 4. Indrømmer med det samme, at jeg har fået stoffet og ikke aner, hvor det er købt henne... så der var første undskyldning ;-)
  Der skal helt sikkert laves nogle flere, men i andre stoffer også

  SvarSlet