tirsdag den 1. april 2014

Regnbue - rød

Allerførst et ynkeligt forsøg på at lave en collage ;-) jeg skal vist have lært, hvordan man vender billeder på telefonen inden jeg begynder på mere af den slags.


Indrømmet, jeg elsker rød, godt nok afspejles det ikke så meget i vores hjem, men i de ting som følger mig rundt i løbet af dagen, så kan man sagtens se det.

Min taske, som bliver brugt til arbejde - den er i rødt læder - tilsat en lille bling bling ugle


I mit nøglebundt finder man hurtigt et rødt hjerte fra Hjerteforeningen. Det er slidt og kunne måske godt trænge til en udskiftning, men det hænger i endnu.


Jeg elsker rød peber, og kan spise det til næsten alt. Denne lever nok kun indtil aftensmaden :-)


Inde i skabet står en del af mandens julegave (tror det var firmajulegave), jeg ved fra tidligere, at de smager fantastisk, så jeg venter pænt og tålmodigt på, at han lukker op og byder en.


Inde i bogreolen findes der også en del bøger med rødt omslag, hvilket er en tilfældighed. De røde her tilhører manden, og resten nedefter tilhører mig :-) Han tager sig af traktorerne og jeg leger med folkevogne - skøn fordeling.

Og sidst, men ikke mindst, blomsterfrø, som skal blive til skønne røde blomster som jeg forhåbentlig skal nyde når jeg får lov at holde en lækker forlænget sommerferie.

Jeg kunne jo også have gået i tøjskabet og have fundet lidt rødt strik frem - Dydsmønsteret og Camomille... men dem har i jo set :-)

11 kommentarer:

 1. Rød er en skøn farve , jeg roterer mine billeder på min Sony Xperia ved at trykke på 3prikker øverst på skærmen når jeg er inde i album,ved ikke hvilken mobil du har.OG så lige FED FED FED taske du har :))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var lige inde på min Nokia Lumia 925 for at se om der var prikker til at rotere med, det var der ikke, men en anden knap :D så nu er der håb forude.
   Jep, fed taske, og så holder den fantastisk til arbejdsbrug, der er jeg positivt overrasket.

   Slet
 2. Total lækker taske dér! Og ditto nøglering. Og sikke en masse rødt du har, Ketty. Rød peber er også en favorit her - har overvejet at prøve egen avl? Men det er måske for vildt, når jeg ALDRIG har dyrket noget tidligere (andet end jordbær).

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg havde grønne pebre i drivhuset forrige år, ikke svært (bare de får vand), så hvorfor ikke røde pebre også... kom du bare igang...
   Glemte at vise at min pung også er rød, men det kommer nok næppe som en overraskelse efter billederne herover :-)

   Slet
 3. Det der hjerte Ketty- det er fint (det er de andre ting også ;-) ) men er det bare købt hos hjerteforeningen ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hjertet er nemlig rigtig fint. Det er købt i Føtex, de havde en box stående lige ved kassen... de fås også i brun og sort.
   Kiggede lige deres hjemmeside, og man kan få et sæt med 4 stk til 140,-

   Slet
 4. sikken en masse røde ting du har fundet :-)

  SvarSlet