tirsdag den 31. december 2013

Flere pulsvarmere


For efterhånden et par år siden, sad jeg i et sommerhus på Fanø (ja, til strikkefestival 2011) og legede lidt med tanken om et par pulsvarmere med snoninger... og det er blevet til rigtig mange par siden.

Igen i år er der blevet strikket en del par, og her er kun et lille udsnit af dem.

Fælles for dem alle er, at de er strikket i Drops Merino Extra Fine, som er dejlig blød at have på, og uden problemer klarer en tur i vaskemaskinen.

De lyse af dem, er den model som der er lavet flest af, og hvis man kan ane det, så er de koksgrå bagved strikket med en anden snoning - den udgave kom lige over mig en tidlig lørdag morgen midt i december. Nu må vi se, hvordan de bliver modtaget.

En del par er afsat på forhånd, andre er kommet i gårdbutik hos naboen... og til en af julefrokosterne måtte jeg lige love at lave et par mere... de mangler nu kun at blive syet sammen, så er de klar til kolde vintermorgner - og kølige dage på kontoret.

Der er stadig garn på lager til yderligere par, men mon ikke hjernen snart trænger til lidt andre udfordringer? Jeg tror det :-)

Faktaboks
Opskrift: helt og aldeles eget skøre påfund
Garn: Drops Merino Extra Fine
Pind: 3,5 mm plus hjælpepind til snoningerne
Bemærkninger: sjovt som nogle opskrifter bare ligger helt lysende klare på nethinden, denne er en af dem, selv om jeg sirligt har nedskrevet det hele.3 kommentarer:

  1. De er fine alle sammen. Kan rigtig godt lide mønstret på det lyse par. Det kan være at jeg lige må lure nærmere en dag...

    SvarSlet
    Svar
    1. Laver gerne en opskrift til dig - så kan du få lov at teststrikke den ;-)

      Slet